نمایندگی تعمیر گوشی اپل

نشانی: خ آزادی، خ بهبودی، نرسیده به نصرت، ساختمان بنیامین، پلاک 145، طبقه 5، واحد 18، مجهز به (2) آسانسور و پارکینگ

دفتر مرکزی: 66097851 مرکز تعمیرات: 66097859 شعبه شرق: 77978135 شعبه هفت تیر: 88836102 شعبه جنوب: 55300568 شعبه غرب: 44153186 شعبه شمال: 26721443 شعبه اسلامشهر و رباط کریم 56746602

آنلاک قفل آیکلود اپل iCloud Activation

اپل در iOS 7 قابلیت Find My iPhone را به عنوان یک ویژگی امنیتی سیستم عامل خود معرفی کرد. این قابلیت سبب می‌شود تا کاربر به واسطه اپل آیدی (Apple ID) خود گزینه‌های امنیتی خاصی را برای محافظت از اپل یا آیپد خود در اختیار داشته باشد. قفل آیکلود یا iCloud Actiovation یکی از این گزینه هاست.

در نظر داشته باشید که قفل آی کلود با قفل شدن اپل آیدی (Apple ID) تفاوت عمده‌ای دارد که در ادامه و با شرح جزئیات مرتبط با آن خودتان این مسئله و تفاوت مابین قفل ایکلود و اپل آیدی را درک خواهید کرد. برای کسب اطلاعات دقیق در مورد نحوه حذف یا غیر فعال کردن قفل اپل ایدی از مقاله “آموزش قفل گشایی یا باز کردن unlock قفل اپل آیدی Apple ID“ استفاده کنید.

قفل آی کلود یا iCloud Lock چیست و چگونه iCloud Activation فعال می‌شود؟

قفل آی کلود یا iCloud Lock یک قابلیت امنیتی است که به کاربران این اطمینان را می‌دهد با ثبت اپل آیدی خود در دستگاه و فعال سازی قابلیت Find My iPhone، در شرایط خاص هیچ کاربر دیگری قادر به استفاده از دستگاه نباشد! برای مثال اگر شما یک اپل یا آیپد آکبند مجهز به سیستم عامل iOS 9 خریداری کنید و اپل آیدی خود را در آن راه اندازی نمایید و سپس قابلیت Find My iPhone را هم برای آن فعال کنید، حتی اگر آن دستگاه گم یا دزدیده شود و سارق اقدام به ریست کردن اطلاعات آن کند، باز هم نمی‌تواند از دستگاهتان استفاده نماید و با قفل آیکلود یا iCloud Lock رو به رو می‌شود.

این حالت اصطلاحا حالت iCloud Activation یا فعال سازی آیکلود نامیده می‌شود. شما حتی به عنوان صاحب آن اپل یا آیپد به واسطه قابلیت مذکور این امکان را خواهید داشت که در صورت وجود شرایط مناسب از راه دور اطلاعات دستگاه را وایپ کنید و سارق یا یابنده اپل خود را با صفحه iCloud Activation مواجه سازید و پیام مورد نظرتان را هم در زیر این صفحه تایپ کنید و از او بخواهید تا با شما تماس بگیرد. زمانی که یابنده یا سارق با قفل آیکلود یا صفحه iCloud Activation مواجه شد، باید اپل آیدی و رمز عبوری که فقط شما از آن مطلع هستید را وارد دستگاه کند، در غیر این صورت نمی‌تواند از اپل یا آیپد استفاده درستی به عمل آورده و تقریبا دستگاه اصلا به درد او نخواهد خورد.

اما ماجرا همیشه اینطور نیست که پای یک سرقت یا گم شدن اپل در میان باشد. در برخی شرایط ممکن است شما یک اپل یا آیپد دست دوم را خریداری کنید که کاربر قبلی اپل آیدی خود را در آن به همراه قابلیت Find My iPhone فعال باقی گذاشته و سپس شما بعد از وایپ اطلاعات دستگاه با صفحه iCloud Activation یا قفل ایکلود رو به رو شوید. در این شرایط اگر نتوانید نسبت به آنلاک قفل آیکلود یا باز کردن iCloud Lock اقدام کنید، دستگاهی که خریداری کرده‌اید به هیچ دردی نخواهد خورد! پس لازم است با روش های آنلاک قفل آیکلود اپل iCloud Activation یا باز کردن و حذف قفل iCloud آشنا شوید.

این مطلب را از دست ندهید   چگونه با iCloud از آیفون خود بک آپ بگیرید

پیش از شروع بحث اصلی مقاله توصیه می‌کنیم که اگر برای فعال کردن قابلیت Find My iPhone در اپل، آیپد یا مک بوک خود نیاز به راهنمایی دارید از مقاله “آموزش فعال سازی Find My iPhone در اپل، آیپد، اپل واچ و مک بوک” استفاده کنید. همچنین در مقاله “آموزش ردیابی اپل از طریق سرویس Find My iPhone“ هم توضیحات جامعی در رابطه با نحوه ردیابی اپل از طریق قابلیت مذکور ارائه شده است.

روش های آنلاک قفل آیکلود اپل یا حذف قفل iCloud

بنابراین وقتی شما با قفل iCloud مواجه شدید، دو حالت می‌تواند برایتان رخ دهد. در حالت اول شما به صاحب اپل و فردی که مشخصات اپل آیدی و رمز عبور آن را دارد دسترسی دارید، اما در حالت دوم بنا به هر دلیل به این فرد دسترسی نخواهید داشت. در ادامه به روش های حذف یا باز کردن قفل آیکلود (iCloud) و عبور از iCloud Activation در هر دو حالت نام برده اشاره خواهیم کرد.

حالت اول: اگر به صاحب قبلی دستگاه دسترسی دارید

اگر به صاحب قبلی اپل یا آیپد دسترسی دارید یا اپل را به عنوان یک جنس دست دوم از فروشنده‌ای خریداری کرده‌اید که او را می‌شناسید، باید مراحل زیر توسط او برای آنلاک قفل iCloud طی شود:

وی ابتدا باید به سایت آی کلود مراجعه کند. با کلیک بر روی این قسمت به صفحه اصلی این سایت هدایت می‌شوید.

سپس مشخصات اپل آیدی که در اپل یا آیپدتان فعال است را وارد و از طریق آن لاگین شود.

حالا باید به بخش Find My iPhone مراجعه نماید.

گزینه All Devices را انتخاب کند. در این شرایط لیستی از دستگاه های در ارتباط با آن اپل آیدی (Apple ID) نمایش داده می‌شود.

حالا باید اپلی که به شما واگذار شده را در لیست بیابد و بر روی گزینه Remove from Account کلیک کند.

به همین سادگی آنلاک قفل آیکلود iCloud Activation از بین می‌رود و می‌توانید بدون هیچ مشکلی از دستگاه استفاده کنید. دقت داشته باشید که مسئله فوق در شرایطی رخ می‌دهد که فروشنده اپل، اطلاعات خود را از روی دستگاه پاک کرده باشد اما اپل آیدی او همچنان با اپل لینک شده باشد که با طی کردن مراحل فوق این مشکل برطرف می‌شود.

این مطلب را از دست ندهید   تنظیمات Apple ID را در iPhone

حالت دوم: اگر به صاحب قبلی دستگاه دسترسی ندارید!

اما اگر بنا به هر دلیل به صاحب قبلی دستگاه دسترسی ندارید و اصلا نمی‌دانید که چه اپل آیدی در دستگاه فعال بوده است، باز هم روش هایی به منظور آنلاک قفل آیکلود اپل یا حذف قفل iCloud وجود دارند که شاید انجام آن‌ها کمی دشوار باشد. در این شرایط از چند راه حل مختلف می‌توانید استفاده کنید که همگی ملزم به وجود شرایط خاصی هستند. در ادامه این راه حل ها یا روش های آنلاک قفل آیکلود (iCloud Activation) را شرح می‌دهیم.

روش اول: از مراکز ارائه دهنده خدمات آنلاک قفل ایکلود کمک بخواهید

مراکز خاصی وجود دارند که با دریافت مقدار پول مشخصی می‌توانند قفل ایکلود را حذف کنند. برای انجام این کار عموما نیاز است تا مبلغ گزافی صرف شود که البته مقدار آن با نوع اپل ارتباط خواهد  داشت. این شرکت ها یا مراکز سرویس دهی برای آنلاک قفل آیکلود از شما می‌خواهند تا کد IMEI دستگاه را برایشان ارسال کنید و سپس هزینه مورد نیاز برای انجام این عمل را عنوان می‌کنند.

نکته‌ای که باید به آن توجه کنید این است که اغلب این مراکز فقط می‌توانند اپل یا آیپدی را آنلاک کنند که هنوز کاربر اصلی آن از طریق گزینه Lost Mode قابلیت Find My iPhone اطلاعات دستگاه را وایپ و آن را لاک نکرده باشد. در عکس فوق جزئیات مربوط به این مسئله را مشاهده می‌کنید. فقط در شرایطی که شما در صفحه iCloud Activation یا قفل آیکلود عبارت Linked to an Apple ID را ببینید، این مراکز قادر به آنلاک قفل آیکلود شما دستگاه خواهد بود.

روش دوم: ترفندهایی برای باز کردن یا حذف قفل آیکلود

اما روش هایی هم وجود دارند که با استفاده از آن‌ها می‌توانید از طریق ترفندهای خاصی قفل آیکلود را حداقل به طور موقت از روی دستگاه بردارید.

آنلاک قفل آیکلود در iOS 8.3 تا iOS 9

یکی از این روش ها به شرح زیر است که فقط در اپل و آیپد های با سیستم عامل iOS 8 الی iOS 9.3 کاربرد دارد:

زمانی که در صفحه Active iPhone هستید و قفل آی کلود فعال است، دکمه هوم (Home) دستگاه را بفشارید تا بخش تنظیمات وای فای (Wi-Fi Settings) نمایان شود.

در لیست شبکه های وای فای موجود، علامت “i” موجود در کنار شبکه مورد نظرتان را لمس کنید.

حالت عددی که برای گزینه DNS وارد شده است را پاک کنید و عدد 104.155.220.58 را وارد کنید. این عدد در صورتی کاربرد دارد که ساکن آسیا باشید.

گزینه Back را لمس کنید.

گزینه Done را لمس کنید.

گزینه Activation Help را لمس نمایید.

در این شرایط پیامی با مضمون ” You have successfully connected to my server” نمایان می‌شود.

این مطلب را از دست ندهید   چرا iPhone/iPad/iPod من روشن نمی شود؟

گزینه Menu سپس Applications و بعد از آن Crash را انتخاب کنید تا اپل ریستارت شود.

زبان و کشور محل سکونت را انتخاب کنید.

دکمه Home را لمس کنید و گزینه More Wi-Fi Settings را انتخاب کنید.

آیکون “i” را لمس کنید.

به بخش HTTP PROXY مراجعه و گزینه Menu را انتخاب کنید.

آدرس موجود را پاک کنید و آیکون Globe را از روی کیبورد مجازی دستگاه انتخاب نمایید.

در بخش Port عدد 8888 را وارد کنید و در بخش Server یک عدد 15 تا 30 رقمی تصادفی را وارد نمایید.

گزینه Back را انتخاب کنید.

گزینه Next را انتخاب کنید و سایر مراحل را طی نمایید تا به هوم اسکرین اپل یا آیپدتان برسید.

آنلاک قفل آیکلود در iOS 10

اما یک روش خاص برای آنلاک قفل آیکلود یا حذف قفل iCloud در iOS 10 وجود دارد که بازده آن را تضمین نمی‌کنیم. این روش ممکن است در برخی شرایط کاربرد داشته باشد. در این روش از یک نرم افزار رایگان تحت عنوان Doulci Activator استفاده می‌شود. برای استفاده از این روش مراحل زیر را طی کنید:

با کلیک بر روی این قسمت به صفحه دانلود برنامه نام برده شده هدایت می‌شوید. نسخه متناسب با سیستم عامل خود را دانلود و بر روی کامپیوتر نصب کنید.

حالا باید فایل های Hosts کامپیوتر خود را ادیت کنید تا امکان تصحیح DNS فراهم شود. بنابراین باید مکان دقیق فایل های Hosts را بیابید. در ویندوز XP، 2003، ویستا، 2008، ویندوز 7، 8 و 10 فایل های Hosts در مسیر ” c:\windows\system32\drivers\etc” قرار دارند.

در صورت نصب اسکریپ روی لوکال سرور، “#127.0.0.1 albert.apple.com” را پیست کنید. اما در صورت نصب اسکریپ روی وب سرور، “0.0.1 ……………” را پیست کنید که جای خالی ایجاد شده محل وارد کردن IP سرور شماست.

اپل خود را به کامپیوتر وصل کنید. در این شرایط برنامه نام برده شده به طور خودکار اپل شما را شناسایی می‌کند.

کد IMEI دستگاه را به درستی وارد کنید و بر روی گزینه Activation Start کلیک نمایید.

کمی صبر کنید تا مراحل مورد نیاز توسط برنامه طی شود. پس از تکمیل مراحل، اپل یا آیپدتان به طور خودکار ریستارت خواهد شد و درخواست تایید کد IMEI از سوی برنامه Doulci Activator ارائه می‌شود. پس بار دیگر کد IMEI دستگاه را وارد و تایید کنید.

بعد از چیزی در حدود 10 دقیقه شاهد آنلاک قفل آیکلود اپل خود خواهید بود.

بنابراین در صوتی که اپل یا آیپدتان از iOS 10 بهره‌مند باشد، می‌توانید از ابزار نام برده شده هم به منظور آنلاک قفل آیکلود (iCloud Activation) یا حذف قفل ایکلود استفاده کنید.

0/5 (0 نقد و بررسی)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × چهار =

روش آپدیت گوشی اپل

روش آپدیت گوشی اپل

آپدیت گوشی اپل یکی از قابلیت های فوق العاده و کاربردی این ابزار هوشمند است که امروزه مورد توجه بسیاری از طرفداران محصولات اپل قرار

ادامه مطلب »